Turkije Miramare Queen

Side - Kumköy Turkse Rivièra | Turkije

Ligging
Ligt direct aan het lange zandstrand. De stad Side ligt op ongeveer 6 km afstand en de vernieuwde badplaats Kumköy is vrij dicht. Taxi en openbaar minibus aansluitingen zijn aanwezig buiten het hotel.

Kinderprogramma
In de zomer mini club voor kinderen van 4 tot 12 jaar met elk uur toezicht en dagelijks animatie, mini disco, speeltuin, aparte Fresh water kinderbad en glijbanen (per uur) tussen het strand hotels en Queen.

Wellness
Turks bad is inbegrepen, massages, andere behandelingen en de sauna extra kosten.

Seizoensgebonden informatie
De volgende beperkingen zijn van toepassing in de winter: - Ligbedden, kussens en badhanddoeken zijn inbegrepen op het zonneterras (als het weer het toelaat). - Alleen zachte animatie wordt aangeboden. - Er is geen kinderprogramma en geen speeltuin. - De disco is niet beschikbaar. * Zomer seizoen: 23.3.18-31.10.18 Winter seizoen: 1.11.18-11.4.19 Zomer seizoen: 12.4.19-31.10.19 * Als uw aankomst in een van de datums van het afgelopen seizoen en er overlapt een seizoen tijdens uw verblijf, dan kunnen individuele hoteldiensten (bijv. Het bedrag van een geboekte UAI / AI-service) veranderen. Alle buitenfaciliteiten zijn beperkt in de winter en buiten het seizoen, naar goeddunken van de beschikbare hotelier.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later