Turkije IC Santai Family Resort 

Belek - Kadriye | Turkse Rivièra | Turkije

Ligging
Het uitgebreide resort is gelegen in de bosrijke omgeving van Belek, direct aan het lange, uitgestrekte zand/grind strand. Het kleine dorpje Kadriye is 6 km, naar Antalya 40 km. Beide kunt u gemakkelijk bereiken met het openbaar minibus of taxi.

Wellness
Sauna en Turks stoombad in de vernieuwde, uitgebreide wellness-centrum zijn inbegrepen, massages en andere toepassingen jacuzzi extra kosten.

Seizoensgebonden informatie
Het concept voor het zomerseizoen eindigt op 31.10.2018. De volgende beperkingen zijn van toepassing in de winter: - Bedden en kussens zijn beschikbaar op de zonneterrassen - Er zijn slechts drie à-la-carterestaurants geopend. - Softanimatie wordt aangeboden als entertainment. Kinderbuffet is niet beschikbaar. * Zomerseizoen: 23.3.18. -31.10.18 Winterseizoen: 1.11.18-11.4.19 Als uw aankomst in een van de datums van het afgelopen seizoen en er overlapt een seizoen tijdens uw verblijf, dan kunnen individuele hoteldiensten (bijv. Het bedrag van een geboekte UAI/AI-service) veranderen. * Alle buitenfaciliteiten zijn in de winter/voor en na het seizoen beperkt naar goeddunken van de hotelier.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later