Turkije Adalya Elite Lara

Antalya - Lara Turkse Rivièra | Turkije

Ligging
Uw vakantie woning is gelegen direct aan de grote, fijne zandstrand van Lara, talloze winkelcentra in de buurt. zijn er ongeveer 15 km (openbare minibus en taxi verbindingen beschikbaar) naar het centrum van Antalya.

Wellness
Turks bad, sauna en jacuzzi zijn inbegrepen, massages en behandelingen worden verkregen in de spa en beauty center met extra kosten.

Faciliteiten
De zomer 2016 onlangs geopende comfortabele hotel is verdeeld over 45.000 m? en beschikt in totaal over 525 kamers op zeven verdiepingen met acht liften, waaronder zes als een panoramische lift. Onder de verschillende voorzieningen in de elegante lobby Tellen met uitzicht op de zee en het zwembad van het hotel, receptie, gezellige zitjes en een lobby bar, een buffetrestaurant met terras (als het weer het toelaat), vijf à la carte restaurant; Vis (. 1.6. 31.10), Ottomaanse, Italiaanse, Mexicaanse en fernoestliche keuken op reservering, een keer per week een inbegrepen. Verschillende winkels, een kleine supermarkt, kapper, speelhal met bowling, patisserie, een nachtclub, een conferentieruimte en een goed uitgeruste spa en een modern overdekt zwembad met apart kinderbad (seizoensgebonden). In de lobby en de indoor en outdoor Wi-Fi is inbegrepen. In de tuinen is er het amfitheater voor de avond shows, een pretpark voor de kleine, de grote zoet water zwembad met apart kinderbad (met twee glijbanen), aqua park met acht glijbanen (per uur), een golfslagbad (per uur), een seizoensgebonden verwarmd halbolympischer zoet water zwembad en ontspannen zwembad voor volwassenen en een zwembad / snackbar en zonneterrassen. zijn stoelen, matten, paraplu's en Badehandtuecher voor onze gasten, met inbegrip van de zwembaden en op het strand (met Strand- / snackbar).

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later