Turkije Miracle Resort (Miracle Deluxe)

Antalya - Lara Turkse Rivièra | Turkije

Ligging
Uw hotel ligt direct aan het hotel-eigen kiezel-/zandstrand van Lara. De luchthaven ligt op slechts 15 km, en de provinciehoofdstad Antalya ligt op ongeveer 15 km afstand. Diverse winkelcentra bevinden zich in de directe omgeving. Het openbaar vervoer en taxi's zijn beschikbaar voor het hotel.

Wellness
Sauna en Turks stoombad zijn inbegrepen. Massages en andere gezichts- en lichaamsbehandelingen en faciliteiten in de spa en het wellnesscentrum tegen een vergoeding.

Seizoensgebonden informatie
De volgende beperkingen zijn van toepassing in de winter: - Twee à-la-carterestaurants (Italiaans en Mexicaans) open voor een reserveringskosten. - Ligbedden en badhanddoeken zijn inbegrepen op het zonneterras. - Er is geen kinderbuffet voor het diner. - Entertainment wordt geboden overdag en 's avonds een licht animatieprogramma en een nachtclub. - Uur miniclub (4-11 jaar), speelkamer en speelplaats met airconditioning. Zomerseizoen: 23.3.-31.10.18 Winterseizoen: 1.11.18-11.4.19 Zomerseizoen: 12.4.19-31.10.19 Als uw aankomst in een van de datums van het afgelopen seizoen en er overlapt een seizoen tijdens uw verblijf, dan kunnen individuele hoteldiensten (bijv. Het bedrag van een geboekte UAI / AI-service) veranderen. Alle buitenfaciliteiten zijn beperkt in de winter en buiten het seizoen, naar goeddunken van de beschikbare hotelier.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later