Spanje Singular

Cala Ratjada | Mallorca | Spanje

Ligging
In een zijstraat, nabij het levendige centrum van Cala Ratjada en ongeveer 1200 m van de baaien van Son Moll en Cala Guya. De baai van Cala Gat kan in 10 minuten worden bereikt De haven ligt op ca. 70 meter.

Faciliteiten
Populair bij jongeren, het hostel heeft 54 kamers, een lobby met zithoek, een eetkamer en een bar met tv. Buiten is er een zwembad met een beschut zonneterras met ligstoelen, parasols en een terras met bar bij het zwembad.

Accommodatie
Tweepersoonskamer Gerenoveerd en nieuw ingericht en voorzien van douche/toilet, 40"-TV, kluisje en gemeubileerd balkon of terras. Tegen een meerprijs ook te boeken voor alleengebruik. Tweeersoonskamer type A Met dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers kunnen deze alleen geboekt worden met halfpension. Tegen een meerprijs ook te boeken voor alleengebruik. Tweepersoonskamer type I Met dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers zijn deze te boeken tegen de huidige dagprijs. Tweepersoonskamer type A type I Met dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers type A zijn deze te boeken tegen de huidige dagprijs en alleen met halfpension.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later