Kaapverdie Hilton Cabo Verde Sal Resort

Santa Maria Sal | Kaapverdië

Ligging
Direct aan het beroemde zandstrand Santa Maria. Het dorp met dezelfde naam kan na ongeveer 1 km worden bereikt. De luchthaven Sal ligt op ongeveer 15 km afstand.

Kinderprogramma
Kinderclub van 4-12 jaar, uitgerust met Playstation en Xbox.

Wellness
Kleine 'Eforea Spa' met stoombad, hydropool en sauna. Schoonheidsbehandelingen en massages, evenals een kapper en een nagelstudio (allemaal tegen betaling)., Toegang tot de spa is alleen mogelijk bij het boeken van een aanvraag.

Creditcards
Mastercard en Visa.

Faciliteiten
Het nieuw gebouwde luxe hotel van de Hilton-keten is heropend voor de winter van 17/18 en biedt haar gasten een comfort dat niets te wensen overlaat. Een totaal van 241 nobele en prachtig ingerichte kamers nodigen u uit voor een onvergetelijke strandvakantie in Wohlfuehl. Stijlvolle faciliteiten zijn de imposante, lichtovergoten lobby met receptie en liften, een buffetrestaurant met panoramisch uitzicht en terras, een smaakvol ingerichte bar, casino (tegen betaling) en een goed uitgerust conferentiecentrum. In het buitengedeelte bevindt zich een royaal uitgesneden zoetwaterzwembad met bar bij het zwembad en een beachclub met grillrestaurant en cocktailbar. Hoogwaardig strandmeubilair en een DJ, hang op voor de loungemuziek, nodigen u uit om te relaxen (ligstoelen en parasols bij het zwembad en op het strand inbegrepen).

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later