Egypte Jaz Maraya Family

Marsa Alam Egyptische Rode Zeekust | Egypte

Ligging
Het nieuw gebouwde Hotel Jaz Maraya ligt aan het strand, aan de kust van de Rode Zee en op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Marsa Alam. Het bevindt zich in Madinat Coraya. Het witte zandstrand in de langgerekte baai ligt op slechts een paar minuten lopen (strandgedeelte van het aangrenzende Jaz Lamayas hotel).

Wellness
'mividaspa' (in Jaz Lamaya) health club met sauna en massages, evenals een kapper en schoonheidssalon, alles tegen betaling.

Creditcards
Visa, Mastercard, Amex

Faciliteiten
Het hotelcomplex 'Jaz Maraya Family Resort' is in 2018/19 volledig opnieuw gebouwd en geopend voor het zomerseizoen 2019., Het moderne hotel in een stijlvolle ambiance met in totaal 202 kamers biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor gezinnen met kinderen De perfecte plek voor een ontspannen en rustgevende vakantie in Egypte.,, De kinderen vermaken zich prima in het grote Splash-Kids-zwembad met leuke waterspelletjes en een octopusglijbaan, springtrampoline, zandkastelen bouwen op de zandspeelplaats (met zandspeelgoed). Rental) of breng spannende uren door in de prachtige Kinderclub. Om stoom af te blazen, kunt u gaan klimmen of voetballen op de grote buitenspeeltuin. In de ontspanningsruimte van het gezin kunnen ouders en kinderen samen ontspannen en nieuwe energie opdoen. Volwassen volwassenen die op zoek zijn naar vrede kunnen afkoelen in de ontspanningsruimte van de 2 grote zwembaden (verwarmd in de winter) en zich terugtrekken in de ontspannin gsruimte (alleen voor volwassenen). Als u iets goed wilt doen, kunt u gebruikmaken van het uitgebreide programma van de spa van het hotel. Internationale en lokale gerechten worden in het hoofdrestaurant aangeboden in gevarieerde buffetten. Voor de jongere gasten is er een kinderbuffet. Een speciaal culinair hoogtepunt is het bezoek aan een van de drie specialiteitenrestaurants 'Nino's' en 'Sofra' voor liefhebbers van Italiaanse en Oosterse gerechten., Ligbedden, parasols en badhanddoeken zijn inbegrepen bij de zwembaden en op het strand.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later