schauinsland reizen - een gerenommeerde reisorganisatie met een continue groei, flexibele arrangementen en gericht op individuele behoeften en wensen.

schauinsland reizen is een middelgrote, zelfstandige reisorganisatie en behoort bij de grootste reisbedrijven van Europa. Met een jaarlijkse toeristische omzet van bijna 1,1 miljard euro in de laatste jaren zijn meer dan 1.370.000 gasten afgereisd via het in Duisburg gevestigde bedrijf. Er zijn weinig reisorganisaties die een dusdanige ontwikkeling doorgemaakt hebben de afgelopen jaren. Belangrijkste bestemmingen van schauinsland reisen zijn de Balearen, de Canarische Eilanden, Turkije, Egypte, Tunesië, Portugal, Griekenland, Bulgarije, het Caribisch gebied en overige verre bestemmingen in Azië en het Verre Oosten.

Gerald Kassner, de enige directeur/eigenaar leidt het familiebedrijf sinds 1997 en betreft de derde generatie van deze reisfamilie. schauinsland reizen werd in 1918 opgericht van oorsprong als een transport- en busmaatschappij. Ongeveer 50 jaar geleden startte schauinsland reizen met chartervluchten en dat resulteerde in een gewaardeerde positie als een van de meest gewaardeerde reisorganisaties op het gebied van vliegvakanties. Het bedrijf heeft gedurende de gehele bedrijfsgeschiedenis geresideerd in Duisburg, vlak over de Nederlandse grens.

schauinsland reizen zet in op een grote productdiversiteit, maximale flexibiliteit, individualiteit en biedt klanten een ruim aanbod van vakantiecombinaties. De organisatie is zeer gewaardeerd in de reisbranche o.a. als een pionier op het gebied van dynamic packaging. schauinsland reizen is volledig gericht op een succesvolle samenwerking met meer dan 10.000 reisbureaus in Nederland en Duitsland.

Gerenommeerde hotelketens zoals Iberostar, Lopesan Hotels, Steigenberger Resorts, Melia en Barcelo Group behoren tot de traditionele hotelpartners van schauinsland reizen. Daarnaast eveneens de gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen Air Berlin, Condor, Lufthansa, Germania, TUIfly en nog diverse anderen.