Nee, de vluchttijden die vermeld zijn bij de reservering, zijn altijd onder voorbehoud.

Wijzigingen in de vluchtplanning zijn helaas altijd mogelijk en kunnen verschillende oorzaken hebben zoals onderhoud, weersomstandigheden of stakingen. Wijzigingen in de vluchtplanning voor vertrek worden zo snel mogelijk meegedeeld door ons of uw reisagent. Wijzigingen in de vluchtplanning op de bestemming verneemt u via de informatieborden in de respectievelijke hotels of via uw reisagent. Belangrijk voor de ‘Flight-Only’ boekingen: laat uw retourvlucht altijd herbevestigen!

Dit kan eenvoudig door te bellen naar onze contactnummers.

Bij pakketreizen worden reisbescheiden automatisch klaargelegd bij last-minute reserveringen. Het betreffende afhaalpunt op de luchthaven wordt duidelijk vanuit de boekingsinformatie. Bij ‘hotel-only’ moet het klaarleggen van een ticket afgestemd worden via de telefoon of mail met schauinsland-reizen.

Reisbescheiden klaarleggen is alleen mogelijk bij last-minute reizen. Dit geldt ook voor reserveringen die maximaal zeven dagen voor vertrek worden geboekt.

Nee. U heeft de mogelijkheid om een pakketreis te boeken, een losse vlucht, alleen een verblijf (hotel) of een hotel met een transfer (zonder vlucht).

Ja, als u een pakketreis bij ons heeft geboekt hebben en er niet bij boeking expliciet op is gewezen dat er bij deze accommodatie geen transfer wordt aangeboden.